torsdag 14 jul 2016 kl 10:53

LAG SM

Just nu pågår Lag SM som spelas på Barsebäck G&CC i Skåne. För första gången är klubben representerad på herrsidan, och inledningsdagen inleddes över förväntan...

Nyhetsbild

För två år sedan var det våra damer/tjejer som kvalificerade sig till det Nationella seriespelet som årligen spelas på Barsebäck Golf & CC utanför Malmö. Utmaningen blev då för stor för vårt unga lag som tyvärr inte klarade sig kvar men för många av dem en lärorik upplevelse.

I år är det första gången vi är representrerade på herrsidan på den högsta nationalla nivån. Ett tufft veckoschema för grabbarna då de flesta av dem inledde med att spela JSM klubblag, kval 1 på Karlstad GK lördag-måndag. Efter en lyckad spelomgång som innebär avancemang till omgång 2 på Mosjö i mitten av augusti, begav sig laget (killarna) med lagkapten Michaeell Lundström direkt till Skåne där de möttes upp av de övriga i laget.

SM avgörs över fyra dagar och spelet varvas melan foresome, fyrboll och singlar. Totalt deltar arton lag och hela fyra lag flyttas ner så det är en tuff uppgift som väntar.

Dag 1 inleddes med foresome och fyrboll där killarna gjorde en jätteprestation och ligger på andra plats, 2 slag efter ledande Landeryd. Idag spelas fyra singlar.

Vi håller tummarna.  Go Örebro Go...

Laget består av:
Andreas Grönkvist, Jakob Johansson, Robin Näslund, Jesper Karlsson, Philip Lindblom, Anton Mostöm och Wille Partanen. Lagkapten/ledare: Michaell Ludnström och Joacim Kellerman