Artikelbild
onsdag 13 dec 2017 kl 15:53

Medlemmarna tackade Annica

Gårdagskvällens höstårsmöte blev en varm och fin avtackning av vår klubbchef Annica Lundström.

Snön lade sig som ett vackert, vitt täcke över Mosjöbanan igår kväll, men inne i klubbhuset var stämningen desto varmare. Redan under eftermiddagen började de första medlemmarna strömma till för att ge sina personliga hälsningar till vår avgående klubbchef. Efter 22 år på posten och med ett engagemang utöver det vanliga, har Annica knutit an till många medlemmar på klubben. Såväl gamla som nya bekantskaper ville säga några ord, prata minnen och lyckönska till det nya uppdraget som breddidrottschef på Svenska Golfförbundet.

Klubben bjöd på tilltugg och många valde att stanna kvar på det efterföljande höstårsmötet, som även det mynnade ut i en hjärtlig hyllning från medlemmarna. Styrelsens ordförande Sten-Erik Ohlsson höll ett känslosamt tal där han lyfte flera av Annicas kvaliteter både som medmänniska och ledare; hennes starka engagemang, drivkraft och ihärdighet för att nämna några. Talet avslutades med stående ovationer från medlemmarna och det var en rörd klubbchef som tackade för all värme från "sin stora golffamilj".

Stort tack för ditt engagemang och allt du tillfört klubben, Annica, och lycka till med ditt nya uppdrag. Du kommer att vara saknad!

Se fler bilder från kvällens avtackning och mingel på vår facebooksida.