Artikelbild
torsdag 21 dec 2017 kl 12:47

Mekaniker sökes

Vår golfklubb utvecklas ständigt och tillhör idag en av Sveriges största golfklubbar med över 4 000 medlemmar och med en stor och omfattande idrottslig verksamhet. Klubben består av två anläggningar, Gustavsvik och Mosjö.

Övergripande för alla vid Örebro City Golf är att vi ska verka och leva upp till klubbens vision ”En golfklubb att längta till”. Våra värdeord glädje, professionalism och nytänkande ska genomsyra allt vi gör och återspeglas i det dagliga arbetet.

Befattningsbeskrivning för mekaniker

Vi vill nu förstärka vårt team ytterligare och söker därför en Mekaniker. Som mekaniker hos oss har du huvudansvaret för vår verkstad på Gustavsvik och för att service och underhåll av vår maskinpark sker planenligt. Tjänsten innebär mycket självständigt arbete med att serva och underhålla vår maskinpark men också perioder där vi arbetar tillsammans i ett team med övrig golfbaneskötsel.

Tjänsten är en heltidstjänst och vi följer gällande kollektivavtal. Schemalagt helgarbete förekommer under vissa delar av året, oregelbunden arbetstid.

Kunskapskrav

Mekaniker bör ha genomgått/genomgå någon form av fordonsmekanisk eller verkstadsmekanisk utbildning, gärna specialiserad på hydraulik och elektronik, alternativt ha flerårig erfarenhet av verkstadsarbete.

Vi söker dig med följande bakgrund:

  • Maskinvana samt B-körkort.
  • Du gillar att jobba med löpande service, underhåll och reparation av maskiner.
  • Tidigare erfarenhet av maskiner inom Grönyteskötsel och/eller Lantbruk.
  • Har deltagit i någon av SGF´s utbildningar alternativt liknande.
  • Spelar du dessutom golf är det meriterande.
  • Trivs med att arbeta både självständigt och i grupp.

Skicka in din ansökan med CV till våra banchefer Martin Westblad och Stefan Hansson senast 25 februari 2018, martin.westblad@orebrogolf.se

stefan.hansson@orebrogolf.se