Artikelbild
måndag 09 jul 2018 kl 8:00

Snart stundar JSM och herrarnas SM klubblag 2018

Först ut är våra juniorer som deltar i första kvalomgången redan tisdagen den 10 juli.

Våra juniorer har ett imponerande register av toppplaceringar och finalspel i JSM-sammanhang de senaste åren, men sedan förra året befinner vi oss i ett spännande och mycket lovande generationsskifte. Med nye coachen Joakim Rosenhed i spetsen tar vi oss nu an klubbarna Kumla, Landeryd, Linköping, Karlstad och Norrköping Söderköping på hemmaplan Mosjö. Spelstart är klockan 09.00 på tisdag, kom gärna och heja fram våra juniorer. Tre åtråvärda platser till kvalomgång två står på spel. Du kan också följa våra juniorers framfart på vår fb-sida.

Veckan därefter (19-21 juli) åker våra tävlingsspelare (herrar) till Ulricehamn för att spela SM klubblag. Vi åkte ur högsta serien förra året och spelar därför i division 1 med förhoppningen om att komma tillbaka till högsta nivån. Även här coachar Joakim Rosenhed och vi följer spelet via fb.

I enlighet med RF:s riktlinjer har våra tävlingsspelare under våren genomgått en webbaserad utbildning i antidoping - Ren vinnare. Klubben har också med hjälp av Örebro Läns Idrottsförbund och RF tagit fram ett preventions- och åtgärdsprogram, "Vaccinera klubben mot doping", som våra tävlingsspelare har fått utbildning i. Ta gärna del av vår antidopingplan på hemsidan. Målet med idrottsrörelsens antidopingarbete är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping.

Självklart är vi med!

JSM, läs merlänk till annan webbplats

 

SM klubblag, läs merlänk till annan webbplats

 

Antidopingplan för Örebro City Golf & Country Club

 

Följ våra tävlingsspelare på klubbens fb-sidalänk till annan webbplats