Barn, junior & elit

Med hjärta och glädje utvecklar vi vinnare
Vi älskar golf och vill även ge dig som junior möjligheten att lära dig älska spelet. Hela vår verksamhet är därför utformad utifrån dessa förutsättningar.
Vi arbetar för närvarande med vårt roliga aktivitetsprogram för 2021PDF.
Håll utkik!

 

Vi erbjuder barn, ungdomar och elitsatsande spelare en nivåanpassad idrottsverksamhet i en trygg, social och glädjefylld miljö.

Genom idrotten golf vill vi vara med och utveckla människor socialt, fysiskt och mentalt. Vår utgångspunkt är idrottsrörelsens gemensamma verksamhetsidé "Idrotten Vill".länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Golfklubbens övergripande vision "En golfklubb att längta till"  är något vi hela tiden strävar mot. Vår verksamhet är en inkörsport för unga till en hälsosam livsstil, social, psykisk och fysisk utveckling och vi utbildar unga till att bli goda medmänniskor. Vi har en breddverksamhet som barn och ungdomar söker sig till med engagerade ledare och tränare.

Vi har också en prestationsinriktad verksamhet där spelare ska ges chansen att utvecklas optimalt utifrån sina förutsättningar för att nå goda resultat nationellt och internationellt. Våra tränare och ledare vill utveckla sig själva och sina spelare inom idrotten golf.


Välkommen till vår juniorverksamhet

Häng med oss och träna golf! Vi tränar i mindre grupper och följer förstås folkhälsomyndighetens riktlinjer noga. Läs mer om våra träningsgrupper och anmäl dig här. Golfkul och breddträning startar inomhus v 9.

Välkommen!

Vi vaccinerar oss mot doping

Vi vaccinerar oss mot doping

Från och med säsongen 2018 ansluter vi till idrottsrörelsens antidopingarbete genom att vaccinera klubben mot doping. Målet är att tillförsäkra alla idrottsutövare deras självklara rätt att delta och tävla i en idrott fri från doping. Läs gärna mer om svensk idrotts antidopingarbete på www.antidoping.selänk till annan webbplats.


Hos oss blir alla vinnare - i livet och på golfbanan. Välkommen du också!

Träna hos oss - våra grupper

Läger (vår, sommar, höst)- info kommer snart

Aktivitetsprogram 2021 - info kommer snart

Vår värdegrundPDF

Kontaktuppgifter

Policys & dokument

Idrottsgymnasium
öppnas i nytt fönster

Golftjej Örebro

Klubbens antidopingplanPDF