Lägerverksamhet

Artikelbild

Varje säsong har vi som målsättning att ordna träningsläger för våra barn och ungdomar. Här kan du läsa mer om vad som är aktuellt just nu.


Sommarläger v 25

Inled sommarlovet med att träna golf hos oss! I mitten av juni (15-18/6) tränar, leker, spelar och tävlar vi golf tillsammans. Teen Cup är ett inslag under lägerveckan. Du som är mellan 6 och 15 år är välkommen att anmäla dig! Vi vänder oss först och främst till dig som redan är i träning hos oss, men välkomnar förstås andra som vill prova i mån av plats. Våra tränare ansvarar för lägret och har god hjälp av våra duktiga juniorer. Inbjudan kommer inom kort.

Anmäl dig till sommarlägret här (ej möjligt ännu)!    


Sommargolfskola barn 6-9 år, under planering

För barn mellan 6-9 år erbjuder vi golfkul/golfskola under några dagar i juni. Under 6 timmar går vi igenom grunderna i golf. Vi tränar på de olika golfteknikerna under lekfulla former och avslutar sista träningspasset med att spela korthålsbanan. Inga förkunskaper krävs. Begränsat antal platser, först till kvarn...Kick off-läger i augusti

För barn och ungdomar i breddgrupperna och nya som vill prova golf (ca 10 år<)
Plats: Mosjö
Tid: 09.00-15.00

Börja höstterminen med två dagars intensivläger i golf hos oss! Vi tränar på spelets alla delar. Även du som vill prova på golf är välkommen till kick off-dagarna, alla deltar efter egen förmåga. Begränsat antal platser, först till kvarn. Vi återkommer med mer information i vår.

Anmäl dig till kick off-lägret här (ej möjligt ännu)!


Vårläger i Mariestad

Vi bjuder in våra spelare i tävlings- och prestationsgrupper till ett tredagars träningsläger i april. Boka 24-26 april! Inbjudan kommer inom kort.